Wilhelmus à Brakel - Brakel, Wilhelmus à-Roeping en wedergeboo

Schrijver:
Titel: Brakel, Wilhelmus à-Roeping en wedergeboorte
ISBN: 9033107880
Uitgever:
Bijzonderheden: Roeping en wedergeboorte is een hoofdstuk uit De Redelijke Godsdienst van Wilhelmus à Brakel, in hedendaags Nederlands herschreven door drs. S.D. Post.  Wilhelmus à Brakel (1635-1711) was een godvruchtig predikant uit de tijd van de Nadere Refo...
Prijs: € 5,00
Verzendkosten: € 3,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Roeping en wedergeboorte is een hoofdstuk uit De Redelijke Godsdienst van Wilhelmus à Brakel, in hedendaags Nederlands herschreven door drs. S.D. Post. 
Wilhelmus à Brakel (1635-1711) was een godvruchtig predikant uit de tijd van de Nadere Reformatie. Hij drong steeds aan op beleving van het geloof en beoefening van de praktijk der godzaligheid. Het grootste gedeelte van zijn ambtelijke leven stond hij in zijn stad Rotterdam.
Zijn bekendste boek de Redelijke Godsdienst beleefde reeds in de achttiende eeuw twintig drukken en geniet tot op heden veel belangstelling. Het is een eenvoudig geschreven werk over de hoofdzaken van het christelijk geloof. Het meest opmerkelijke is de wijze, waarop à Brakel het dogma van de kerk in verband brengt met het geloofsleven. Zijn werk draagt dan ook een zeer praktisch karakter.
De belangrijkste hoofdstukken Roeping en Wedergeboorte van dit standaardwerk zijn in dit boekje opgenomen.
Verder lezen

Boekenstek uit Goudswaard

zakelijk

Logo Boekenstek

Onze verzendkosten bedragen € 3,50 per bestelling (binnen Nederland). Bij bestellingen boven de € 50,- betaalt u geen verzendkosten. Zie voor meer informatie www.boekenstek.nl.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Wilhelmus à Brakel - Brakel, Wilhelmus à-Roeping en wedergeboorte