Thea Zoeteman - Zoeteman, Thea-Mirella's keus (nieuw)

Schrijver:
Titel: Zoeteman, Thea-Mirella's keus (nieuw)
ISBN: 9789033132391
Uitgever:
Bijzonderheden: Mirella's keus, een meidenboek van Theo Zoeteman voor meiden vanaf 11 jaar. Eerder verschenen delen in deze serie Thirza’s tweestrijd en Joliens opdracht. Mirella volgt de opleiding tot onderwijsassistent op het Hoornbeeck College. Als ze op een...
Prijs: € 18,50
Verzendkosten: € 3,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Mirella's keus, een meidenboek van Theo Zoeteman voor meiden vanaf 11 jaar. Eerder verschenen delen in deze serie Thirza’s tweestrijd en Joliens opdracht.
Mirella volgt de opleiding tot onderwijsassistent op het Hoornbeeck College. Als ze op een dag naar huis fietst, vallen haar boeken ineens uit haar tas. Jeroen, een jongen die langsfietst, helpt haar de boeken weer in haar tas te doen. Mirella kan zijn mooie blauwe ogen niet meer vergeten. Elke dag kijkt ze of hij weer langsfietst, maar hij lijkt van de aardbodem verdwenen te zijn. Hoe kan ze hem weer terugvinden?
Het is altijd een gezellige boel rond De Kletskeet en bij Mirella thuis. Ze geniet van de vriendengroep waar ze regelmatig mee afspreekt. Als ze een teleurstelling moet verwerken, zijn haar vriendinnen er voor haar.
In de zomervakantie gaat Mirella met Thirza en Jolien werken op het vakantiepark van Thirza’s oom en tante. Op ‘Der Rosenhof’ heeft ze het erg naar haar zin. Dan komen de vrienden van Thirza en Jolien ook op het vakantiepark. Mirella voelt zich opeens een beetje alleen.
Bovendien is er iemand die ze niet kan vergeten. Dan gebeurt er iets onverwachts, en staat ze voor een verrassende keus..
Thea Zoeteman heeft verschillende romans, meidenboeken en kinderboeken op haar naam staan.
Verder lezen

Boekenstek uit Goudswaard

zakelijk

Logo Boekenstek

Onze verzendkosten bedragen € 3,50 per bestelling (binnen Nederland). Bij bestellingen boven de € 50,- betaalt u geen verzendkosten. Zie voor meer informatie www.boekenstek.nl.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Thea Zoeteman - Zoeteman, Thea-Mirella's keus (nieuw)