Janwillem Blijdorp - Blijdorp, Janwillem-Rovers op de Veluwe (n

Schrijver:
Titel: Blijdorp, Janwillem-Rovers op de Veluwe (nieuw)
ISBN: 9789402908718
Uitgever:
Bijzonderheden: Rovers op de Veluwe van Janwillem Blijdorp is het eerste deel van de belevenissen van de kinderen Zandstra, een leuk leesboek voor kinderen van 10 jaar en ouder.  Vader Zandstra komt steeds vaker mopperend thuis, dus besluiten Dorinda, Joas, Davi...
Prijs: € 12,95
Verzendkosten: € 3,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Rovers op de Veluwe van Janwillem Blijdorp is het eerste deel van de belevenissen van de kinderen Zandstra, een leuk leesboek voor kinderen van 10 jaar en ouder. 
Vader Zandstra komt steeds vaker mopperend thuis, dus besluiten Dorinda, Joas, David en Lianne dat het tijd is voor verandering. Ze sturen hun ouders een nachtje weg naar een verouderde Bed & Breakfast op de Veluwe. De rust doet vader Zandstra goed enmoeder Zandstra krijgt een plan: wat als ze deze B&B overnemen? Na ruim een halfjaar verhuist de familie Zandstra naar B&B Weltevree. De kinderen moeten hun draai vinden, maar ze genieten erg van het nabijgelegen bos. Algauw beleven ze spannende avonturen, want de verhalen over gevaarlijke roofdieren die daar zouden rondlopen, blijken waar te zijn!
Volg de verhuizing van de familie Zandstra naar de Veluwe en hun grappige en spannende avonturen rondom B&B Weltevree.
Verder lezen

Boekenstek uit Goudswaard

zakelijk

Logo Boekenstek

Onze verzendkosten bedragen € 3,50 per bestelling (binnen Nederland). Bij bestellingen boven de € 50,- betaalt u geen verzendkosten. Zie voor meer informatie www.boekenstek.nl.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Janwillem Blijdorp - Blijdorp, Janwillem-Rovers op de Veluwe (nieuw)