Thomas a Kempis - Kempis, Thomas a-Brevier

Schrijver:
Titel: Kempis, Thomas a-Brevier
ISBN: 9789043519663
Uitgever:
Bijzonderheden: Brevier van Thomas a Kempis, een dagboek uit de werken van deze middeleeuwse mysticus, samengesteld en bewerkt door Jacques Koekkoek.  Unieke uitgave voor de vele liefhebbers van het werk van Thomas a Kempis. Samengesteld en bewerkt door een kenn...
Prijs: € 12,50
Verzendkosten: € 3,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Brevier van Thomas a Kempis, een dagboek uit de werken van deze middeleeuwse mysticus, samengesteld en bewerkt door Jacques Koekkoek. 
Unieke uitgave voor de vele liefhebbers van het werk van Thomas a Kempis. Samengesteld en bewerkt door een kenner van deze middeleeuwse mysticus. Een inspirerende tekst voor elke dag van het jaar. Naast het bekende boek De navolging van Christus schreef Thomas a Kempis nog vele andere geschriften en traktaten. Nog niet al deze teksten zijn te lezen in een moderne vertaling. Jacques Koekkoek stelde dit dagboek samen uit de bekende geschriften en uit nog niet eerder gepubliceerde teksten.
Thomas a Kempis (1380-1471) was een belangrijk vertegenwoordiger van de middeleeuwse vernieuwingsbeweging van de Moderne Devotie. Zijn hoofdwerk De navolging van Christus behoort tot de meest gelezen boeken ter wereld.
Verder lezen

Boekenstek uit Goudswaard

zakelijk

Logo Boekenstek

Onze verzendkosten bedragen € 3,50 per bestelling (binnen Nederland). Bij bestellingen boven de € 50,- betaalt u geen verzendkosten. Zie voor meer informatie www.boekenstek.nl.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Thomas a Kempis - Kempis, Thomas a-Brevier