S.M. van der Galiën - Galiën, S.M. van der-Dit koningskind

Schrijver:
Titel: Galiën, S.M. van der-Dit koningskind
Uitgever:
Bijzonderheden: Dit koningskind van S.M. van der Galiën is een indrukwekkend boek over een geestelijk gehandicapt kind en de zorgen van de ouders voor hem.  Gooike is een geestelijk gehandicapt kind. De vader werkt hard overdag en de moeder heeft haar handen me...
Prijs: € 5,00
Verzendkosten: € 3,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Dit koningskind van S.M. van der Galiën is een indrukwekkend boek over een geestelijk gehandicapt kind en de zorgen van de ouders voor hem. 
Gooike is een geestelijk gehandicapt kind. De vader werkt hard overdag en de moeder heeft haar handen meer dan vol aan de huishouding, het aanhoudend kleren wassen en het kleine zusje. Gooike ligt noodgedwongen vastgebonden in een ijzeren box. Met zijn onberekenbare kracht vernielt hij toch nog vaak wat. 's Nachts gilt en schudt zijn bed en slapen de ouders niet. En toch houden ze zo veel van dit Koningskind, omdat het toch Gods wil is geweest die dit kind schiep.
Het verhaal begint, als de vrouw zo over haar toeren is, dat er ingegrepen moet worden. Het dorp hoort dit en nu komt er een mooi staaltje van hulpbetoon. Dan komt ook de opname in een gesticht, die jaren geleden al aangevraagd was. Zr. Marry krijgt direct contact met hem en wanneer dan een ander jongetje een hand naar hem uitsteekt, en nog een ander hem even een duwtje geeft, is hij opgenomen in deze gemeenschap. Aandoenlijk beschreven en de zin op de flap: „een bijzonder boek met een rijke inhoud" wordt geheel bevestigd.
Verder lezen

Boekenstek uit Goudswaard

zakelijk

Logo Boekenstek

Onze verzendkosten bedragen € 3,50 per bestelling (binnen Nederland). Bij bestellingen boven de € 50,- betaalt u geen verzendkosten. Zie voor meer informatie www.boekenstek.nl.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

S.M. van der Galiën - Galiën, S.M. van der-Dit koningskind