Anne de Graaf - Graaf, Anne de-Nimmer nacht

Schrijver:
Titel: Graaf, Anne de-Nimmer nacht
ISBN: 9789085200215
Uitgever:
Bijzonderheden: In deze op werkelijkheid gebaseerde roman, Nimmer nacht van Anne de Graaf, over verloren zijn en gevonden worden klinkt de stem van talloze ontheemde kinderen. Owen is onderhandelaar bij vredesbesprekingen. Als hij werkt aan een opdracht in Mozamb...
Prijs: € 6,50
Verzendkosten: € 3,50 (binnen Nederland)
Meer info:
In deze op werkelijkheid gebaseerde roman, Nimmer nacht van Anne de Graaf, over verloren zijn en gevonden worden klinkt de stem van talloze ontheemde kinderen.
Owen is onderhandelaar bij vredesbesprekingen. Als hij werkt aan een opdracht in Mozambique voegen zijn vrouw Miriam en zijn zoon Martin zich voor een korte vakantie bij hem. Tijdens een rondreis door Afrika wordt het gezin wreed uit elkaar gerukt. Owen en Martin verdwijnen spoorloos.
Alleen achtergebleven en volledig in de war maakt Miriam gedwongen kennis met de zwarte kant van Afrika. Ze wordt als gevangene tewerkgesteld bij de illegale ontginning van diamanten. Na een aanslag weet Miriam te ontvluchten. Beroofd van haar geheugen en gezin, wordt ze opgenomen in een groep op de vlucht geslagen kindsoldaten. Door hun kinderlijke hoop leren haar ogen zien en leert haar hart begrijpen.
Verder lezen

Boekenstek uit Goudswaard

zakelijk

Logo Boekenstek

Onze verzendkosten bedragen € 3,50 per bestelling (binnen Nederland). Bij bestellingen boven de € 50,- betaalt u geen verzendkosten. Zie voor meer informatie www.boekenstek.nl.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Anne de Graaf - Graaf, Anne de-Nimmer nacht