Anselm Grün - Grün, Anselm-Bezielend leidinggeven

Schrijver:
Titel: Grün, Anselm-Bezielend leidinggeven
ISBN: 9789025953133
Uitgever:
Bijzonderheden: Bezielend leidinggeven van Anselm Grün gaat over de Regel van Benedictus als management model. Leidinggeven is mensen bezielen! Bezielend leidinggeven is een standaardwerk op het gebied van leidinggeven. Anselm Grün gaat uit van de 1500 jaar oud...
Prijs: € 7,50
Verzendkosten: € 3,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Bezielend leidinggeven van Anselm Grün gaat over de Regel van Benedictus als management model. Leidinggeven is mensen bezielen!
Bezielend leidinggeven is een standaardwerk op het gebied van leidinggeven. Anselm Grün gaat uit van de 1500 jaar oude Regel van Benedictus als managementmodel. Volgens Benedictus is een leidinggevende iemand die het leven dient en mensen bezielt. Zelfkennis, mensenkennis, creativiteit en fantasie zijn hierbij voorwaarden. Deze bestseller, waarvan inmiddels meer dan 15.000 exemplaren zijn verkocht, verschijnt nu in een nieuw jasje. Herzien naar deze tijd.
Anselm Grün (1945) is monnik van de benedictijner abdij in Münsterschwarzach. Hij wordt door veel mensen gewaardeerd als zielzorger, spiritueel adviseur en pastoraal begeleider. Grün behoort tot de meest gelezen christelijke auteurs van onze tijd.
Verder lezen

Boekenstek uit Goudswaard

zakelijk

Logo Boekenstek

Onze verzendkosten bedragen € 3,50 per bestelling (binnen Nederland). Bij bestellingen boven de € 50,- betaalt u geen verzendkosten. Zie voor meer informatie www.boekenstek.nl.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Anselm Grün - Grün, Anselm-Bezielend leidinggeven