Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

W.B. Kranendonk - Kranendonk, W.B.-Op de vlucht voor thuis (nie

Schrijver:
Titel: Kranendonk, W.B.-Op de vlucht voor thuis (nieuw)
ISBN: 9789402908794
Uitgever:
Bijzonderheden: Op de vlucht voor thuis van W.B. Kranendonk, het leven van Esther John, deel 5 in de serie Kroongetuigen van uitgeverij De Banier te Apeldoorn.  De oorspronkelijke naam van de Pakistaanse christin Esther John (1929-1960) was Qamar Zia. Zij groeid...
Prijs: € 10,95
Verzendkosten: € 3,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Op de vlucht voor thuis van W.B. Kranendonk, het leven van Esther John, deel 5 in de serie Kroongetuigen van uitgeverij De Banier te Apeldoorn. 
De oorspronkelijke naam van de Pakistaanse christin Esther John (1929-1960) was Qamar Zia. Zij groeide op in een islamitisch gezin. Tijdens haar middelbare schoolopleiding kwam ze in aanraking met de Bijbel. Jarenlang las ze die in het geheim. Daardoor kwam ze tot bekering. Uiteindelijk vluchtte ze voor haar familie omdat die haar wilde uithuwelijken.
Na een opleiding aan een Bijbelschool werkte ze als evangeliste onder plattelandsvrouwen. In 1960 werd ze in haar slaap op brute wijze vermoord. Waarschijnlijk door een familielid.
Verder lezen

Boekenstek uit Goudswaard

zakelijk

Logo Boekenstek

Onze verzendkosten bedragen € 3,50 per bestelling (binnen Nederland). Bij bestellingen boven de € 50,- betaalt u geen verzendkosten. Zie voor meer informatie www.boekenstek.nl.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

W.B. Kranendonk - Kranendonk, W.B.-Op de vlucht voor thuis (nieuw)