C. van Rijswijk - Rijswijk, C. van-Salomo en de koningin van Sc

Schrijver:
Titel: Rijswijk, C. van-Salomo en de koningin van Scheba (nieuw)
ISBN: 9789463702560
Uitgever:
Bijzonderheden: C. van Rijswijk vertelt in Salomo en de koningin van Scheba de geschiedenis van de koningin van Scheba aan kinderen. Met schitterende illustraties van Rino Visser.  Dwars door de woestijn trekt een deftig gezelschap. De mensen zitten op kamelen...
Prijs: € 7,95
Verzendkosten: € 3,50 (binnen Nederland)
Meer info:
C. van Rijswijk vertelt in Salomo en de koningin van Scheba de geschiedenis van de koningin van Scheba aan kinderen. Met schitterende illustraties van Rino Visser. 
Dwars door de woestijn trekt een deftig gezelschap. De mensen zitten op kamelen. In het midden reist een voorname vrouw. Dat is de koningin van Scheba. Ze is op weg naar Israël. Ze gaat naar koning Salómo. Daar heeft ze veel van gehoord! Deze koning is heel rijk en heel wijs. Al die rijkdom en wijsheid kreeg hij van God.
Ze wil met eigen ogen die rijkdom zien. En vooral zijn wijsheid horen. Want ze heeft veel vragen. Vragen waar niemand een antwoord op weet.
De zinnen zijn kort en bestaan uit één- of twee-lettergrepige woorden. 
Voor kinderen vanaf 5 jaar.
Het Woord van de Koning deel 32.
Voorlezen vanaf 5 jaar, zelf lezen vanaf 7 jaar.
Verder lezen

Boekenstek uit Goudswaard

zakelijk

Logo Boekenstek

Onze verzendkosten bedragen € 3,50 per bestelling (binnen Nederland). Bij bestellingen boven de € 50,- betaalt u geen verzendkosten. Zie voor meer informatie www.boekenstek.nl.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

C. van Rijswijk - Rijswijk, C. van-Salomo en de koningin van Scheba (nieuw)