Els de Jong - Jong, Els de-Onrust in Woerden (nieuw)

Schrijver:
Titel: Jong, Els de-Onrust in Woerden (nieuw)
ISBN: 9789463351348
Uitgever:
Bijzonderheden: Onrust in Woerden van Els de Jong, een jeugdboek voor de leeftijd van 9 jaar en ouder over De ramp van Woerden uit 1813.  De Franse soldaten zijn weg. Weg uit Woerden! Aan het eind van de schooldag rennen de broertjes Jaap en Koos de school uit. ...
Prijs: € 11,45
Verzendkosten: € 3,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Onrust in Woerden van Els de Jong, een jeugdboek voor de leeftijd van 9 jaar en ouder over De ramp van Woerden uit 1813. 
De Franse soldaten zijn weg. Weg uit Woerden! Aan het eind van de schooldag rennen de broertjes Jaap en Koos de school uit. Op weg naar de toespraak van de burgemeester. Er wordt feest gevierd in de stad. Maar is het wel echt waar? Binnen een paar dagen zien ze toch weer Franse soldaten. Jaap en Koos moeten vluchten. Samen met hun oom. Als ze weg zijn, gebeuren er een heleboel nare dingen in Woerden. Kunnen ze eigenlijk ooit nog terug naar huis? En zijn vader en moeder veilig?
Verder lezen

Boekenstek uit Goudswaard

zakelijk

Logo Boekenstek

Onze verzendkosten bedragen € 3,50 per bestelling (binnen Nederland). Bij bestellingen boven de € 50,- betaalt u geen verzendkosten. Zie voor meer informatie www.boekenstek.nl.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Els de Jong - Jong, Els de-Onrust in Woerden (nieuw)