Howard Taylor - Taylor, Howard-De opiumslaaf (nieuw)

Schrijver:
Titel: Taylor, Howard-De opiumslaaf (nieuw)
ISBN: 9789402908800
Uitgever:
Bijzonderheden: De opiumslaaf van Howard Taylor is een boek over de zending in China.  In China leefde aan het eind van de negen- tiende eeuw een geleerd man, Hsi genaamd, die aan opium verslaafd was. Engelse zendelingen loofden prijzen uit voor de best geschrev...
Prijs: € 14,95
Verzendkosten: € 3,50 (binnen Nederland)
Meer info:
De opiumslaaf van Howard Taylor is een boek over de zending in China. 
In China leefde aan het eind van de negen- tiende eeuw een geleerd man, Hsi genaamd, die aan opium verslaafd was. Engelse zendelingen loofden prijzen uit voor de best geschreven opstellen over westerse boeken, onder andere de Bijbel. Hsi won de hoofdprijs en kwam zodoende met de zendelingen in aanraking. Hij ging vertaalwerk voor hen doen en door het lezen in Gods Woord werden zijn ogen geopend voor dé waarheid. Na enige tijd ging hij ook zijn verslaving als zonde zien en werd daarvan op wonderlijke wijze genezen. Nadien stichtte hij toevluchtsoorden voor opiumverslaafden, waar hij het evangelie verkondigde.
Eerder verschenen bij Voorhoeve-Den Haag (1909).
Verder lezen

Boekenstek uit Goudswaard

zakelijk

Logo Boekenstek

Onze verzendkosten bedragen € 3,50 per bestelling (binnen Nederland). Bij bestellingen boven de € 50,- betaalt u geen verzendkosten. Zie voor meer informatie www.boekenstek.nl.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Howard Taylor - Taylor, Howard-De opiumslaaf (nieuw)