Leida Verhagen - Verhagen, Leida-Nacht in de lente

Schrijver:
Titel: Verhagen, Leida-Nacht in de lente
ISBN: 9789024215751
Uitgever:
Bijzonderheden: Nacht in de lente van Leida Verhagen is een roman in de VCL-serie van uitgeverij Kok te Kampen, met als thema analfabetisme. Hoe werd Falco Meurs analfabeet? Eigenlijk ging het een beetje sluipend. Op de piepkleine dorpsschool blijft hij achter me...
Prijs: € 3,50
Verzendkosten: € 3,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Nacht in de lente van Leida Verhagen is een roman in de VCL-serie van uitgeverij Kok te Kampen, met als thema analfabetisme.
Hoe werd Falco Meurs analfabeet? Eigenlijk ging het een beetje sluipend. Op de piepkleine dorpsschool blijft hij achter met lezen en schrijven. Meester Vonck schonk er niet voldoende aandacht aan. Falco's moeder is altijd druk en lette er gewoon niet op. En zo gebeurde het: Falco kan lezen noch schrijven.
Het enige werk dat hij na de schoolperiode ziet zitten is de grote vaart. Als hij dan aan de wal komt, is er z'n lieve vriendinnetje Willeke Vonck, dochter van de meester. Durft zij aan met hem?
Verder lezen

Boekenstek uit Goudswaard

zakelijk

Logo Boekenstek

Onze verzendkosten bedragen € 3,50 per bestelling (binnen Nederland). Bij bestellingen boven de € 50,- betaalt u geen verzendkosten. Zie voor meer informatie www.boekenstek.nl.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Leida Verhagen - Verhagen, Leida-Nacht in de lente