Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

Franz Kafka - Kafka, Franz-Het proces

Schrijver:
Titel: Kafka, Franz-Het proces
ISBN: 9021490080
Uitgever:
Bijzonderheden: Het proces van Franz Kafka (1883-1924) schetst een wereld die spreekwoordelijk is geworden,  labyrinten waarin individuen wanhopig naar een uitweg zoeken. Wanneer Josef K. op een morgen ‘zonder dat hij iets slechts had gedaan’ gearresteerd w...
Prijs: € 4,00
Verzendkosten: € 3,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Het proces van Franz Kafka (1883-1924) schetst een wereld die spreekwoordelijk is geworden,  labyrinten waarin individuen wanhopig naar een uitweg zoeken.
Wanneer Josef K. op een morgen ‘zonder dat hij iets slechts had gedaan’ gearresteerd wordt, begint een vreemde en ellendige procesgang. K. raakt verstrikt in een ondoorgrondelijk rechtssysteem en verzeilt in een verwarrende wereld van armoedige griffiekantoren in afgelegen buitenwijken, een doolhof waarin plotseling advocaten, rechters van instructie, aalmoezeniers en hoeren opduiken, wrede ranselaars in gewelven: het is de wereld van Kafka bij uitstek. Die zelfs buiten zijn boeken om zijn naam is gaan dragen.
Verder lezen

Boekenstek uit Goudswaard

zakelijk

Logo Boekenstek

Onze verzendkosten bedragen € 3,50 per bestelling (binnen Nederland). Bij bestellingen boven de € 50,- betaalt u geen verzendkosten. Zie voor meer informatie www.boekenstek.nl.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Franz Kafka - Kafka, Franz-Het proces