Ds. C.J. Meeuse - Meeuse, Ds. C.J.-Een vroegrijpe vrucht (nieuw

Schrijver:
Titel: Meeuse, Ds. C.J.-Een vroegrijpe vrucht (nieuw)
ISBN: 9789402908893
Uitgever:
Bijzonderheden: Een vroegrijpe vrucht is een deel in de serie Puriteinse Biografieën; dit deel van de hand van ds. C.J. Meeuse gaat over Hugo Binning (1627-1653).  Het korte leven van Hugo Binning – hij werd slechts 26 jaar – heeft een rijke zegen nagelaten...
Prijs: € 15,95
Verzendkosten: € 3,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Een vroegrijpe vrucht is een deel in de serie Puriteinse Biografieën; dit deel van de hand van ds. C.J. Meeuse gaat over Hugo Binning (1627-1653). 
Het korte leven van Hugo Binning – hij werd slechts 26 jaar – heeft een rijke zegen nagelaten voor Gods Kerk, niet alleen in Schotland, maar ook in Nederland en in andere landen, tot in onze dagen toe.
Binning leefde in een bewogen tijd. Op zijn negentiende jaar werd hij professor in de filosofie en hij werd predikant in de tijd tussen de onthoofding van Karel I en de kroning van zijn zoon Karel II. Hij heeft Cromwell ontmoet en hem terechtgewezen. Hij heeft te midden van een verwarde tijd in de Schotse kerk de weg gewezen naar onderwerping aan de autoriteit van Gods Woord, waarvoor onmisbaar is dat we geestelijke ogen krijgen en innerlijk licht om de glorieuze helderheid van Gods waarheid daarin te zien schijnen.
Verder lezen

Boekenstek uit Goudswaard

zakelijk

Logo Boekenstek

Onze verzendkosten bedragen € 3,50 per bestelling (binnen Nederland). Bij bestellingen boven de € 50,- betaalt u geen verzendkosten. Zie voor meer informatie www.boekenstek.nl.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Ds. C.J. Meeuse - Meeuse, Ds. C.J.-Een vroegrijpe vrucht (nieuw)