Horatius Bonar - Bonar, Horatius-Gods weg van heiligheid

Schrijver:
Titel: Bonar, Horatius-Gods weg van heiligheid
ISBN: 9789033109560
Uitgever:
Bijzonderheden: Gods weg van heiligheid, het vervolg op Gods weg van vrede van Horatius Bonar, in het Nederlands vertaald door L.J. van Valen. Dit boekje wil dat een handreiking zijn voor de praktijk van de heiliging. Behalve een uiteenzetting van de bijbelse ui...
Prijs: € 8,50
Verzendkosten: € 3,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Gods weg van heiligheid, het vervolg op Gods weg van vrede van Horatius Bonar, in het Nederlands vertaald door L.J. van Valen.
Dit boekje wil dat een handreiking zijn voor de praktijk van de heiliging. Behalve een uiteenzetting van de bijbelse uitgangspunten, zoals "Christus voor ons" en de "Heilige Geest in ons", waarschuwt hij voor ontsporingen die kunnen optreden.
Dit praktisch pastoraal boekje met veel nuttige lessen voor het dagelijks geloofsleven getuigt van een diep inzicht in de juiste verhouding van wet en Evangelie.
Horatius Bonar (1808-1889) behoorde tot de vriendenkring van Robert Murray MacCheyne. In zijn geschriften confronteert hij de lezer zonder omwegen met zijn eeuwig belang.
Verder lezen

Boekenstek uit Goudswaard

zakelijk

Logo Boekenstek

Onze verzendkosten bedragen € 3,50 per bestelling (binnen Nederland). Bij bestellingen boven de € 50,- betaalt u geen verzendkosten. Zie voor meer informatie www.boekenstek.nl.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Horatius Bonar - Bonar, Horatius-Gods weg van heiligheid