Ds. Joh. van der Poel - Poel, Ds. Joh. van der-Het Hogepriester

Schrijver:
Titel: Poel, Ds. Joh. van der-Het Hogepriesterlijk gebed (nieuw)
ISBN: 9789402908640
Uitgever:
Bijzonderheden: In deze bundel van zeven preken behandelt ds. Joh. van der Poel, predikant van de Oud Gereformeerde Gemeente in Nederland te Giessendam en Ede Het Hogepriesterlijk gebed.  Ds. Joh. Van der Poel was niet alleen binnen zijn eigen kerkverband, de Ou...
Prijs: € 15,95
Verzendkosten: € 3,50 (binnen Nederland)
Meer info:
In deze bundel van zeven preken behandelt ds. Joh. van der Poel, predikant van de Oud Gereformeerde Gemeente in Nederland te Giessendam en Ede Het Hogepriesterlijk gebed. 
Ds. Joh. Van der Poel was niet alleen binnen zijn eigen kerkverband, de Oud Gereformeerde Gemeenten, maar ook daarbuiten een geliefd predikant. Vanwege zijn singuliere gaven, zijn godvruchtige levenswandel en zijn beminnelijke karakter nam hij een grote plaats in onder allen die de bevindelijke gereformeerde leer zijn toegedaan.
Typerend is de ernst waarmee hij de grote genade voor Gods kinderen tekent, maar evenzeer de indringende waarschuwing waarmee hij alles die buiten Christus zijn aanspreekt. Hen wijst hij met aandrang en liefdevol op de mogelijkheid van zalig worden door de grote Voorbidder, Christus.
Verder lezen

Boekenstek uit Goudswaard

zakelijk

Logo Boekenstek

Onze verzendkosten bedragen € 3,50 per bestelling (binnen Nederland). Bij bestellingen boven de € 50,- betaalt u geen verzendkosten. Zie voor meer informatie www.boekenstek.nl.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Ds. Joh. van der Poel - Poel, Ds. Joh. van der-Het Hogepriesterlijk gebed (nieuw)