Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

Adri Burghout - Burghout, Adri-Brute chantage (Lifeliner-2; dee

Schrijver:
Titel: Burghout, Adri-Brute chantage (Lifeliner-2; deel 7)
ISBN: 9789033632259
Uitgever:
Bijzonderheden: Brute chantage, geschreven en getekend door Adri Burghout is deel 7 van de serie Lifeliner 2, met opnieuw veel spanning voor de leeftijd van 9-12 jaar, op leesniveau AVI M6.  Alessandro is een rijkeluiszoontje. Zijn vader exporteert exclusieve au...
Prijs: € 5,00
Verzendkosten: € 3,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Brute chantage, geschreven en getekend door Adri Burghout is deel 7 van de serie Lifeliner 2, met opnieuw veel spanning voor de leeftijd van 9-12 jaar, op leesniveau AVI M6. 
Alessandro is een rijkeluiszoontje. Zijn vader exporteert exclusieve auto's naar Italië. Hoewel zijn moeder niet wil dat hij te veel verwend wordt, mag hij wel toeren in haar Ferrari F 340 Spider.
Tijdens een van zijn ritjes komt Alessandro in contact met Armand en Danny. Zij vragen hem om in auto's die naar het buitenland gaan een pakketje drugs te verstoppen. Alessandro gaat in op dit verzoek, maar als hij na een tijdje wil stoppen met dit zaakje, blijkt dat minder gemakkelijk dan gedacht...
Tijdens een van zijn vluchten in de traumahelikopter van Lifeliner 2 komt Timo in aanraking met Alessandro. Timo kan op dat moment niet bedenken dat hij later een rol speelt bij de afrekening tussen voor Alessandro 'bekende' criminelen.
Verder lezen

Boekenstek uit Goudswaard

zakelijk

Logo Boekenstek

Onze verzendkosten bedragen € 3,50 per bestelling (binnen Nederland). Bij bestellingen boven de € 50,- betaalt u geen verzendkosten. Zie voor meer informatie www.boekenstek.nl.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Adri Burghout - Burghout, Adri-Brute chantage (Lifeliner-2; deel 7)