C.H. Spurgeon - Spurgeon, C.H.-Psalmendagboek

Schrijver:
Titel: Spurgeon, C.H.-Psalmendagboek
ISBN: 9789058293565
Uitgever:
Bijzonderheden: Psalmendagboek van C.H. Spurgeon, waarin een selectie van zijn overdenkingen over de Psalmen zijn opgenomen, samengesteld door James M. Renihan.   Charles Haddon Spurgeon, de 'prins der predikers', verstond de kunst om geestelijke waarheden in a...
Prijs: € 12,50
Verzendkosten: € 3,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Psalmendagboek van C.H. Spurgeon, waarin een selectie van zijn overdenkingen over de Psalmen zijn opgenomen, samengesteld door James M. Renihan.  
Charles Haddon Spurgeon, de 'prins der predikers', verstond de kunst om geestelijke waarheden in alledaagse woorden weer te geven. Nog altijd weten zijn meditaties lezers in het hart te treffen.
In dit Psalmendagboek is een selectie van zijn overdenkingen over de Psalmen opgenomen. Voor iedere dag is er een te lezen bijbelgedeelte, een meditatie en een overweging.
De opgenomen overdenkingen zijn bewerkingen van The Treasury of David, Spurgeons bekende werk over de Psalmen. De selectie is gemaakt door James M. Renihan, deken van het Institute of Reformed Baptist Studies aan het Westminster Theological Seminary, Escondido, Californië.
Verder lezen

Boekenstek uit Goudswaard

zakelijk

Logo Boekenstek

Onze verzendkosten bedragen € 3,50 per bestelling (binnen Nederland). Bij bestellingen boven de € 50,- betaalt u geen verzendkosten. Zie voor meer informatie www.boekenstek.nl.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

C.H. Spurgeon - Spurgeon, C.H.-Psalmendagboek