Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

Ds. G. Wisse - Wisse, Ds. G.-God en religie

Schrijver:
Titel: Wisse, Ds. G.-God en religie
Uitgever:
Bijzonderheden: God en religie van ds. G. Wisse, een apologetische bijdrage, een boek mede voor twijfelaars en zoekers, om ook voor hen licht te verspreiden.  Dit boek bedoelt niet een volledige behandeling te geven van al wat tot de kennis van God en Religie be...
Prijs: € 8,50
Verzendkosten: € 3,50 (binnen Nederland)
Meer info:
God en religie van ds. G. Wisse, een apologetische bijdrage, een boek mede voor twijfelaars en zoekers, om ook voor hen licht te verspreiden. 
Dit boek bedoelt niet een volledige behandeling te geven van al wat tot de kennis van God en Religie behoort. Maar wil slechts een bijdrage zijn, in den hedendaagschen strijd op religieus gebied, - om over enkele hoofdzaken, dit onderwerp betreffende, voor den door twijfel aangevochtene, of voor den ernstig ,,zoekende'', eenig licht te spreiden.
Moge het zijn, dat onder den zegen Gods deze bijdrage strekke tot blijvenden zegen voor hoofd en hart van menigeen, die, in onze fel bewogen tijden, ook voor zijn ziel en geest, een vaak moeilijk leven heeft.
Verder lezen

Boekenstek uit Goudswaard

zakelijk

Logo Boekenstek

Onze verzendkosten bedragen € 3,50 per bestelling (binnen Nederland). Bij bestellingen boven de € 50,- betaalt u geen verzendkosten. Zie voor meer informatie www.boekenstek.nl.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Ds. G. Wisse - Wisse, Ds. G.-God en religie