Trijntje Zegers-Venema - Zegers-Venema, Trijntje-Het gebed van

Schrijver:
Titel: Zegers-Venema, Trijntje-Het gebed van moeder Anna verhoord (nieuw)
ISBN: 9789461152589
Uitgever:
Bijzonderheden: Het gebed van moeder Anna verhoord, over het leven van dominee Smijtegelt​, geschreven door Trijntje Venema-Zegers voor alle leeftijden vanaf 10 jaar, met tekeningen van Henk van den Brink.  Bernardus Smijtegelt heeft een biddende moeder die he...
Prijs: € 16,95
Verzendkosten: € 3,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Het gebed van moeder Anna verhoord, over het leven van dominee Smijtegelt​, geschreven door Trijntje Venema-Zegers voor alle leeftijden vanaf 10 jaar, met tekeningen van Henk van den Brink. 
Bernardus Smijtegelt heeft een biddende moeder die hem graag afzondert voor de dienst des Heeren. Ze mag meemaken dat haar zoon predikant wordt te Borssele, een kleine gemeente op het eiland Zuid-Beveland. Later neemt hij een beroep aan naar Goes, waar hij ook twee jaar de gemeente dient. Zijn derde standplaats is de gemeente van Middelburg. Daar wordt hij door zijn oom Pieter bevestigd in het ambt.
Heel zijn leven blijft hij ongetrouwd. Al zijn krachten geeft hij aan de dienst van God. Tot op de dag van vandaag mag hij velen nog tot zegen zijn.
Verder lezen

Boekenstek uit Goudswaard

zakelijk

Logo Boekenstek

Onze verzendkosten bedragen € 3,50 per bestelling (binnen Nederland). Bij bestellingen boven de € 50,- betaalt u geen verzendkosten. Zie voor meer informatie www.boekenstek.nl.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Trijntje Zegers-Venema - Zegers-Venema, Trijntje-Het gebed van moeder Anna verhoord (nieuw)