J.C. Ryle - Ryle, J.C.-De Dag des Heeren

Schrijver:
Titel: Ryle, J.C.-De Dag des Heeren
ISBN: 9789033604621
Uitgever:
Bijzonderheden: De Dag des HEEREN van J.C. Ryle is een boekje over het recht gebruik van de zondag; in een tijd van ontheiliging van Gods dag zijn zijn woorden nog steeds actueel.  De bekende Engelse schrijver J.C. Ryle geeft in dit boekje een uitleg over de be...
Prijs: € 3,00
Verzendkosten: € 3,50 (binnen Nederland)
Meer info:
De Dag des HEEREN van J.C. Ryle is een boekje over het recht gebruik van de zondag; in een tijd van ontheiliging van Gods dag zijn zijn woorden nog steeds actueel. 
De bekende Engelse schrijver J.C. Ryle geeft in dit boekje een uitleg over de betekenis en het houden van de christelijke sabbat, de Dag des Heeren, als een van de voornaamste geboden in de wet der Tien geboden. Een zeer actueel geschrift, geschreven als voor deze tijd met zijn 24-uurs economie en de toenemende ontheiliging van de zondag.
John Charles Ryle werd in Cheshire in 1816 geboren. Hij genoot zijn opleiding in Eton en Oxford met de bedoeling dat hij zijn vader zou opvolgen als lid van het parlement. Echter gedurende zijn laatste studiejaar in 1838 kwam Ryle tot bekering. Ryle heeft verschillende gemeenten gediend en schreef meer dan 200 boeken. Ryle overleed in 1900.
Verder lezen

Boekenstek uit Goudswaard

zakelijk

Logo Boekenstek

Onze verzendkosten bedragen € 3,50 per bestelling (binnen Nederland). Bij bestellingen boven de € 50,- betaalt u geen verzendkosten. Zie voor meer informatie www.boekenstek.nl.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

J.C. Ryle - Ryle, J.C.-De Dag des Heeren