Top Naeff - Naeff, Top-School-idyllen

Schrijver:
Titel: Naeff, Top-School-idyllen
Uitgever:
Bijzonderheden: School-idyllen van Top Naeff gaat over de vriendschap tussen Jet, Jeanne, Noes, Lien en Maud en hun belevenissen op en rond school. De centrale figuur is de levenslustige Jet, een weeskind dat bij liefdeloze pleegouders woont. Onder haar baldadigh...
Prijs: € 8,50
Verzendkosten: € 3,50 (binnen Nederland)
Meer info:
School-idyllen van Top Naeff gaat over de vriendschap tussen Jet, Jeanne, Noes, Lien en Maud en hun belevenissen op en rond school.
De centrale figuur is de levenslustige Jet, een weeskind dat bij liefdeloze pleegouders woont. Onder haar baldadigheid schuilt een gevoelig, eenzaam meisje dat opbloeit als haar zangtalent ontdekt wordt.
Verder gaat het boek over de vriendschap tussen Jet, Jeanne, Noes, Lien en Maud en hun belevenissen op en rond school. Anthonetta Naeff (1878-1953) was een Nederlandse schrijfster die onder de naam Top Naeff haar boeken publiceerde.
Geïllustreerd door H. Pieck.
Verder lezen

Boekenstek uit Goudswaard

zakelijk

Logo Boekenstek

Onze verzendkosten bedragen € 3,50 per bestelling (binnen Nederland). Bij bestellingen boven de € 50,- betaalt u geen verzendkosten. Zie voor meer informatie www.boekenstek.nl.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Top Naeff - Naeff, Top-School-idyllen