C. van Rijswijk - Rijswijk, C. van-De dominee van Dundee (nieuw

Schrijver:
Titel: Rijswijk, C. van-De dominee van Dundee (nieuw)
ISBN: 9789463702577
Uitgever:
Bijzonderheden: De dominee van Dundee, het levensverhaal van Robert Murray M'Cheyne, verteld voor kinderen door C. van Rijswijk, met tekeningen van Ella van der Bas-Bakker, op leesniveau AVI E5.  Robert Murray M'Cheyne werd in 1813 te Edinburgh geboren. Hij had ...
Prijs: € 14,90
Verzendkosten: € 3,50 (binnen Nederland)
Meer info:
De dominee van Dundee, het levensverhaal van Robert Murray M'Cheyne, verteld voor kinderen door C. van Rijswijk, met tekeningen van Ella van der Bas-Bakker, op leesniveau AVI E5. 
Robert Murray M'Cheyne werd in 1813 te Edinburgh geboren. Hij had rijke ouders. Robert was de jongste van de vijf kinderen en kon goed leren. Toen hij nog maar 7 jaar was, ging hij al naar de Latijnse school. Later ging hij theologie studeren. Toen hij zijn studie had afgerond, werd hij eerst hulpprediker en daarna predikant van de St. Peterskerk in Dundee. Zijn werk werd rijk gezegend en er ontstond een geestelijke opwekking. Nadat hij een reis naar Palestina had gemaakt, werd hij in 1843 getroffen door tyfus, een ernstige ziekte. Hij overleed op 29-jarige leeftijd.
Verder lezen

Boekenstek uit Goudswaard

zakelijk

Logo Boekenstek

Onze verzendkosten bedragen € 3,50 per bestelling (binnen Nederland). Bij bestellingen boven de € 50,- betaalt u geen verzendkosten. Zie voor meer informatie www.boekenstek.nl.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

C. van Rijswijk - Rijswijk, C. van-De dominee van Dundee (nieuw)