Bonnie Leon - Leon, Bonnie-Blijvende liefde

Schrijver:
Titel: Leon, Bonnie-Blijvende liefde
ISBN: 9789033606977
Uitgever:
Bijzonderheden: Blijvende liefde is het derde deel van De Sydney Baai trilogie van Bonnie Leon, schrijver van inmiddels elf historische romans. Liefde overwint alles Australië, 1807 - John en Hannah Bradshaw hebben hard gewerkt om een bestaan op te bouwen. Ze ...
Prijs: € 8,50
Verzendkosten: € 3,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Blijvende liefde is het derde deel van De Sydney Baai trilogie van Bonnie Leon, schrijver van inmiddels elf historische romans.
Liefde overwint alles
Australië, 1807 - John en Hannah Bradshaw hebben hard gewerkt om een bestaan op te bouwen. Ze hebben veel problemen moeten overwinnen, maar zijn nu gelukkig op hun boerderij in New South Wales. Hun huis voelt eindelijk als een thuis en ze genieten van hun geadopteerde zoon Thomas.
Net nu de dingen zo goed lijken te gaan, komt er plotseling een einde aan hun geluk. Jaren geleden, toen John in de gevangenis zat, hoorde hij dat zijn vrouw was gestorven. Maar als hij met Hannah door de straten van Sydney loopt, komt hij haar opeens tegen. Ze blijkt springlevend en ze wil haar man terug. Wat betekent dit schokkende nieuws voor Hannah en hun zoon Thomas?
De andere delen in deze serie zijn Nieuwe liefde en Wat het hart verlangt.
Verder lezen

Boekenstek uit Goudswaard

zakelijk

Logo Boekenstek

Onze verzendkosten bedragen € 3,50 per bestelling (binnen Nederland). Bij bestellingen boven de € 50,- betaalt u geen verzendkosten. Zie voor meer informatie www.boekenstek.nl.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Bonnie Leon - Leon, Bonnie-Blijvende liefde