Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

Dr. Pieter K. Baai - Baaij, Dr. Pieter K.-Israël en de volken

Schrijver:
Titel: Baaij, Dr. Pieter K.-Israël en de volken
ISBN: 9789058294159
Uitgever:
Bijzonderheden: Israël en de volken, exegetische studie, woordexegese met toelichting en vertaling, van Romeinen 9-11 door dr. Pieter K. Baaij.  Algemeen wordt beweerd dat Paulus' brief aan de Romeinen een moeilijke tekst is. Over bepaalde gedeelten is men het ...
Prijs: € 8,50
Verzendkosten: € 3,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Israël en de volken, exegetische studie, woordexegese met toelichting en vertaling, van Romeinen 9-11 door dr. Pieter K. Baaij. 
Algemeen wordt beweerd dat Paulus' brief aan de Romeinen een moeilijke tekst is. Over bepaalde gedeelten is men het zo oneens dat er bijna evenveel meningen als uitleggers zijn.
Dr. P.K. Baaij ontdekte dat Paulus zijn brieven concipieerde in het Bijbels-Hebreeuws en daarna met grote zorg herconstrueerde in het Grieks. De brief aan zijn volksgenoten in Rome schrijft Paulus met het doel ook aan hen het Evangelie van de God van Abraham te brengen.
Deze studie is niet zozeer een commentaar op dit deel van de brief aan de Romeinen, maar eerder een woordexegese met toelichting en vertaling. Baaij reikt de bijbellezer zo verfijnde instrumenten aan om tot een duidelijk inzicht te komen in wat Paulus zegt en bedoelt. Wanneer wij dit spoor volgen, zullen wij op een betekenis stuiten die sterk afwijkt van wat in de gangbare commentaren te vinden is. Deze proberen Paulus immers te begrijpen vanuit het Hellenistisch Grieks en niet vanuit het Hebreeuws. Daarom is deze studie van Romeinen 9-11 een unieke poging om de boodschap van de Jood Paulus opnieuw te verstaan.
Verder lezen

Boekenstek uit Goudswaard

zakelijk

Logo Boekenstek

Onze verzendkosten bedragen € 3,50 per bestelling (binnen Nederland). Bij bestellingen boven de € 50,- betaalt u geen verzendkosten. Zie voor meer informatie www.boekenstek.nl.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Dr. Pieter K. Baai - Baaij, Dr. Pieter K.-Israël en de volken