Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

G. van Wijk - Wijk, G. van-Charles Haddon Spurgeon

Schrijver:
Titel: Wijk, G. van-Charles Haddon Spurgeon
ISBN: 9789033114120
Uitgever:
Bijzonderheden: Charles Haddon Spurgeon, zijn leven in beeld van G. van Wijk is een levensbeschrijving van Spurgeon aan de hand van beeldmateriaal.  Charles Haddon Spurgeon was tijdens zijn leven al een fenomeen. Hij heeft een belangrijke plaats ingenomen in het...
Prijs: € 10,00
Verzendkosten: € 3,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Charles Haddon Spurgeon, zijn leven in beeld van G. van Wijk is een levensbeschrijving van Spurgeon aan de hand van beeldmateriaal. 
Charles Haddon Spurgeon was tijdens zijn leven al een fenomeen. Hij heeft een belangrijke plaats ingenomen in het kerkelijk en maatschappelijk leven van Londen in de tweede helft van de negentiende eeuw. Met zijn prediking trok hij duizenden toehoorders en onder zijn bezielende leiding ontstond een goed functionerende organisatie van charitatieve en educatieve instellingen.
De betekenis van Spurgeon eindigde niet bij zijn dood, ruim een eeuw geleden. Zijn boodschap is ook voor vandaag volop relevant en zijn werk mag zich nog altijd in een ruime belangstelling verheugen.
Verder lezen

Boekenstek uit Goudswaard

zakelijk

Logo Boekenstek

Onze verzendkosten bedragen € 3,50 per bestelling (binnen Nederland). Bij bestellingen boven de € 50,- betaalt u geen verzendkosten. Zie voor meer informatie www.boekenstek.nl.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

G. van Wijk - Wijk, G. van-Charles Haddon Spurgeon