Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

Thea Beckman - Beckman, Thea-De verloren schat

Schrijver:
Titel: Beckman, Thea-De verloren schat
ISBN: 9789060699010
Uitgever:
Bijzonderheden: De verloren schat van Thea Beckman gaat over de dertienjarige Mickey die zich verveelt in de paasvakantie als er niet veel te doen is in het stadje.  Dan krijgt ze Arnold in het oog. Ze probeert op allerlei manieren zijn aandacht te trekken; eers...
Prijs: € 5,00
Verzendkosten: € 3,50 (binnen Nederland)
Meer info:
De verloren schat van Thea Beckman gaat over de dertienjarige Mickey die zich verveelt in de paasvakantie als er niet veel te doen is in het stadje. 
Dan krijgt ze Arnold in het oog. Ze probeert op allerlei manieren zijn aandacht te trekken; eerst lukt dat niet, maar daar komt al snel verandering in. Een vreemde advertentie in de krant trekt Mickeys aandacht. Twee geleerde mannen vragen informatie over de verloren gegane schat van een oude adellijke familie. Samen met Arnold gaat Mickey op onderzoek uit. Er bestaat toch geen leukere manier om de paasvakantie door te brengen dan met het zoeken naar een verloren schat?
Verder lezen

Boekenstek uit Goudswaard

zakelijk

Logo Boekenstek

Onze verzendkosten bedragen € 3,50 per bestelling (binnen Nederland). Bij bestellingen boven de € 50,- betaalt u geen verzendkosten. Zie voor meer informatie www.boekenstek.nl.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Thea Beckman - Beckman, Thea-De verloren schat