Ds. J. Roos en ds. A. Geuze - Roos, Ds. J. en Geuze, Ds. A.-De

Schrijver:
Titel: Roos, Ds. J. en Geuze, Ds. A.-De schat in een aarden vat
ISBN: 9789073400344
Uitgever:
Bijzonderheden: De schat in een aarden vat, bevestigingspredikatie door ds. J. Roos en intredepredikatie van ds. A. Geuze in de Gereformeerde Gemeente in Nederland, Gebrandyweg, te Gouda. - Een herderlijk advies aan een beginnend krijgsknecht van Jezus Christus-P...
Prijs: € 6,50
Verzendkosten: € 3,50 (binnen Nederland)
Meer info:
De schat in een aarden vat, bevestigingspredikatie door ds. J. Roos en intredepredikatie van ds. A. Geuze in de Gereformeerde Gemeente in Nederland, Gebrandyweg, te Gouda.
- Een herderlijk advies aan een beginnend krijgsknecht van Jezus Christus-Predikatie door ds. J. Roos ter bevestiging van kandidaat A. Geuze als herder en leraar van de Gereformeerde Gemeente in Nederland te Gouda op donderdag 11 oktober 2007.
- De belijdenis van Christus' dienaar een mens te zijn-Intredepredikatie van ds. A. Geuze als predikant van de Gereformeerde Gemeente in Nederland te Gouda op donderdag 11 oktober 2007.
Verder lezen

Boekenstek uit Goudswaard

zakelijk

Logo Boekenstek

Onze verzendkosten bedragen € 3,50 per bestelling (binnen Nederland). Bij bestellingen boven de € 50,- betaalt u geen verzendkosten. Zie voor meer informatie www.boekenstek.nl.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Ds. J. Roos en ds. A. Geuze - Roos, Ds. J. en Geuze, Ds. A.-De schat in een aarden vat