Anselm Grün - Grün, Anselm-Beelden van Jezus

Schrijver:
Titel: Grün, Anselm-Beelden van Jezus
ISBN: 9789025953119
Uitgever:
Bijzonderheden: Beelden van Jezus van Anselm Grün is een boek over jezus in een tijd waarin Jezus voor velen geen boeiend thema meer is. De beelden die men kent zijn te vaag, onduidelijk en te weinig van deze wereld. In dit boek worden 50 nieuwe beelden van Jezu...
Prijs: € 10,00
Verzendkosten: € 3,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Beelden van Jezus van Anselm Grün is een boek over jezus in een tijd waarin Jezus voor velen geen boeiend thema meer is.
De beelden die men kent zijn te vaag, onduidelijk en te weinig van deze wereld.
In dit boek worden 50 nieuwe beelden van Jezus geschetst. Hier wordt Jezus weer een persoon met wie je in conflict kunt komen levend, helder en niet clichématig, een provocatie voor orthodoxe mensen.
Anselm Grün (1945) is monnik van de benedictijner abdij in Münsterschwarzach. Hij wordt door veel mensen gewaardeerd als zielzorger, spiritueel adviseur en pastoraal begeleider. Grün behoort tot de meest gelezen christelijke auteurs van onze tijd.
Verder lezen

Boekenstek uit Goudswaard

zakelijk

Logo Boekenstek

Onze verzendkosten bedragen € 3,50 per bestelling (binnen Nederland). Bij bestellingen boven de € 50,- betaalt u geen verzendkosten. Zie voor meer informatie www.boekenstek.nl.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Anselm Grün - Grün, Anselm-Beelden van Jezus