Anselm Grün - Grün, Anselm-Boek van Levenskunst

Schrijver:
Titel: Grün, Anselm-Boek van Levenskunst
ISBN: 9789025953614
Uitgever:
Bijzonderheden: In Boek van Levenskunst leert Anselm Grün de lezer dat druk, dwang en overvragen in dit leven niets oplevert. Doe wat je lichaam en ziel goeddoet.  Of we werkelijk gelukkig worden hangt van onszelf af. Is leven dus een kunst en kun je die leren?...
Prijs: € 10,00
Verzendkosten: € 3,50 (binnen Nederland)
Meer info:
In Boek van Levenskunst leert Anselm Grün de lezer dat druk, dwang en overvragen in dit leven niets oplevert. Doe wat je lichaam en ziel goeddoet. 
Of we werkelijk gelukkig worden hangt van onszelf af. Is leven dus een kunst en kun je die leren? Anselm Grün antwoordt volmondig ja op die vraag. Hij put zijn levenslessen uit de oude spirituele traditie waarin hij als kloosterling staat.
Anselm Grün (1945) is monnik van de benedictijner abdij in Münsterschwarzach. Hij wordt door veel mensen gewaardeerd als zielzorger, spiritueel adviseur en pastoraal begeleider. Grün behoort tot de meest gelezen christelijke auteurs van onze tijd.
Verder lezen

Boekenstek uit Goudswaard

zakelijk

Logo Boekenstek

Onze verzendkosten bedragen € 3,50 per bestelling (binnen Nederland). Bij bestellingen boven de € 50,- betaalt u geen verzendkosten. Zie voor meer informatie www.boekenstek.nl.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Anselm Grün - Grün, Anselm-Boek van Levenskunst