Ds. C. den Boer, drs. M. van Campen en ir. J. van de Graaf (red.)

Schrijver:
Titel: Boer, Ds. C. den-Messiasbelijdende joden vroeger en nu
ISBN: 9023902416
Uitgever:
Bijzonderheden: Messiasbelijdende joden vroeger en nu, de schriftelijke neerslag van radio-lezingen over gelovigen uit Israël, onder redactie van ds. C. den Boer, drs. M. van Campen en ir. J. van der Graaf.  De voordrachten zijn uitstekend samengesteld en behan...
Prijs: € 6,50
Verzendkosten: € 3,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Messiasbelijdende joden vroeger en nu, de schriftelijke neerslag van radio-lezingen over gelovigen uit Israël, onder redactie van ds. C. den Boer, drs. M. van Campen en ir. J. van der Graaf. 
De voordrachten zijn uitstekend samengesteld en behandelen de totale geschiedenis van het Messiasbelijdende Jodendom. Zowel de vroegste geschiedenis in de eerste Christelijke Gemeenten als de hedendaagse ontwikkelingen krijgen uitgebreid aandacht.
Het boek zal dan ook zeker in een behoefte voorzien vanuit de intensieve dialoog tussen Jodendom en Christendom. Voor deze dialoog is het boek een waardevolle bijdrage, waarbij door de diversiteit van de schrijvers ook diverse gezichtspunten geleverd worden. Deze worden diepgaand behandeld.
Verder lezen

Boekenstek uit Goudswaard

zakelijk

Logo Boekenstek

Onze verzendkosten bedragen € 3,50 per bestelling (binnen Nederland). Bij bestellingen boven de € 50,- betaalt u geen verzendkosten. Zie voor meer informatie www.boekenstek.nl.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Ds. C. den Boer, drs. M. van Campen en ir. J. van de Graaf (red.) - Boer, Ds. C. den-Messiasbelijdende joden vroeger en nu