Thea Zoeteman-Meulstee - Zoeteman Meulstee, Thea-Vertrouw op mo

Schrijver:
Titel: Zoeteman Meulstee, Thea-Vertrouw op morgen
ISBN: 9789401911900
Uitgever:
Bijzonderheden: Hoofdpersoon in Vertrouw op morgen van Thea Zoeteman-Meulstee is Judith, een jongvolwassen vrouw die het moeilijk heeft met de bemoeienis van haar moeder. Dan ontdekt ze dat Magda niet haar biologische moeder is. Magda doet er alles aan om het ve...
Prijs: € 5,00
Verzendkosten: € 3,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Hoofdpersoon in Vertrouw op morgen van Thea Zoeteman-Meulstee is Judith, een jongvolwassen vrouw die het moeilijk heeft met de bemoeienis van haar moeder.
Dan ontdekt ze dat Magda niet haar biologische moeder is. Magda doet er alles aan om het vertrouwen van Judith terug te winnen. Simone, Judiths biologische moeder, moet steeds vaker denken aan haar afgestane dochter.
Alles komt samen in deze aangrijpende roman over verlies en vertrouwen. Na Nieuw begin en Moedig verder is Vertrouw op morgen het laatste, zelfstandig te lezen, deel in een prachtige trilogie van Thea Zoeteman-Meulstee.
Verder lezen

Boekenstek uit Goudswaard

zakelijk

Logo Boekenstek

Onze verzendkosten bedragen € 3,50 per bestelling (binnen Nederland). Bij bestellingen boven de € 50,- betaalt u geen verzendkosten. Zie voor meer informatie www.boekenstek.nl.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Thea Zoeteman-Meulstee - Zoeteman Meulstee, Thea-Vertrouw op morgen