Ds. A.A. Egas, ds. C. Harinck, ds. J.M.J. Kievit, ds. C. Sonnevelt, ds

Schrijver:
Titel: Sonnevelt, Ds. C. (e.a.)-Troost voor Israël (nieuw)
ISBN: 9789461152664
Uitgever:
Bijzonderheden: Troost voor Israël is deel 21 van de serie Themapreken van uitgeverij de Ramshoorn te Goes. Thema van dit deel: Beloften voor Israël, het uitverkoren volk in oorlog. In dit deel staan preken van ds. A.A. Egas, Ds. C. Harinck, Ds. J.M.J. Kieviet...
Prijs: € 19,50
Verzendkosten: € 3,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Troost voor Israël is deel 21 van de serie Themapreken van uitgeverij de Ramshoorn te Goes. Thema van dit deel: Beloften voor Israël, het uitverkoren volk in oorlog.
In dit deel staan preken van ds. A.A. Egas, Ds. C. Harinck, Ds. J.M.J. Kieviet, Ds. C. Sonnevelt, Ds. A.F.R. van de Veen, Ds. Theodorus van der Groe.
Israël is opgeschrikt door de plotselinge inval van Hamas. Veel Joden verloren het leven en ook werden veel mensen als gijzelaar bruut meegenomen.
Sindsdien is Israël in staat van oorlog met Hamas gekomen en is er een dreigende situatie in het Midden-Oosten ontstaan.
De preken belichten dit hoogst actuele thema vanuit de Bijbel. Toch zijn er nog rijke beloften voor het uitverkoren volk van God. De bundel benadrukt de noodzaak om de beloofde Verlosser ook te leren kennen.
Verder lezen

Boekenstek uit Goudswaard

zakelijk

Logo Boekenstek

Onze verzendkosten bedragen € 3,50 per bestelling (binnen Nederland). Bij bestellingen boven de € 50,- betaalt u geen verzendkosten. Zie voor meer informatie www.boekenstek.nl.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Ds. A.A. Egas, ds. C. Harinck, ds. J.M.J. Kievit, ds. C. Sonnevelt, ds. A.F.R. van de Veen en ds. Theodorus van der Groe - Sonnevelt, Ds. C. (e.a.)-Troost voor Israël (nieuw)