Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

Maarten Luther - Luther, Maarten-Een vaste burcht is onze God

Schrijver:
Titel: Luther, Maarten-Een vaste burcht is onze God
ISBN: 9789033120183
Uitgever:
Bijzonderheden: Een vaste burcht is onze God, dagboek met gedachten bij de Psalmen, uit de werken van Maarten Luther, samengesteld en uit het Duits vertaald door N.A. Eikelenboom.  Een kleine Bijbel - zo heeft Luther de Psalmen genoemd. Ze lagen hem na aan het h...
Prijs: € 6,50
Verzendkosten: € 3,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Een vaste burcht is onze God, dagboek met gedachten bij de Psalmen, uit de werken van Maarten Luther, samengesteld en uit het Duits vertaald door N.A. Eikelenboom. 
Een kleine Bijbel - zo heeft Luther de Psalmen genoemd. Ze lagen hem na aan het hart, omdat hij er de volledige boodschap van het heil in aantrof: overal ontdekte hij de belofte aangaande Christus en Zijn Rijk. Luther heeft de diepten van de aanvechting gekend, maar ook de hoogten van de vreugde in God. Hij steunde op het Woord alleen, en leefde uit de hoop die niet beschaamt.
Een vaste Burcht is onze God - Gedachten bij de Psalmen biedt korte teksten uit de werken van Luther in de vorm van een dagboek. Ze volgen het Boek der Psalmen, niet de gang van het kerkelijke jaar. Voor de christelijke feestdagen zijn aparte teksten opgenomen die bij de heilsfeiten aansluiten.
Verder lezen

Boekenstek uit Goudswaard

zakelijk

Logo Boekenstek

Onze verzendkosten bedragen € 3,50 per bestelling (binnen Nederland). Bij bestellingen boven de € 50,- betaalt u geen verzendkosten. Zie voor meer informatie www.boekenstek.nl.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Maarten Luther - Luther, Maarten-Een vaste burcht is onze God