Dirk de Wachter en Manu Keirse - Wachter, Dirk de en Keirse, Ma

Schrijver:
Titel: Wachter, Dirk de en Keirse, Manu-Goed leven met kwetsbaarheid en beperking (nieuw)
ISBN: 9789401470193
Uitgever:
Bijzonderheden: Goed leven met kwetsbaarheid en beperking van Dirk de Wachter en Manu Keirse is een handreiking voor mensen met een beperking en hun vrienden, familie- en gezinsleden.  Wie leeft met kwetsbaarheid en beperking, heeft meer dan wie ook behoefte aan...
Prijs: € 25,99
Verzendkosten: € 3,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Goed leven met kwetsbaarheid en beperking van Dirk de Wachter en Manu Keirse is een handreiking voor mensen met een beperking en hun vrienden, familie- en gezinsleden. 
Wie leeft met kwetsbaarheid en beperking, heeft meer dan wie ook behoefte aan verbondenheid, aan een liefdevolle blik. Als we dát voor elkaar kunnen betekenen, kan leven met kwetsbaarheid en beperking ook goed leven worden.
Leven met een beperking of onomkeerbare ziekte is een voortdurende zoektocht. Als maatschappij moeten we daarvoor attent zijn en beperking in al haar vormen beter benaderen, zowel in een algemene visie op het omgaan met kwetsbaarheid en beperking als in nieuwe perspectieven op herstel.
In dit boek werpen Dirk De Wachter en Manu Keirse een unieke blik op kwetsbaarheid en beperking, en de rol die ze kunnen spelen in onze wereld. Van een brede visie rond inclusie en stereotypen, over concrete onderwerpen als slechtnieuwsgesprekken, dementie of euthanasie bij wilsonbekwaamheid, tot omgaan met een verlies dat nooit eindigt.
Met persoonlijke verhalen van de auteurs, van mensen met een beperking en van hun vrienden, familie- en gezinsleden.
Dirk De Wachter is psychiater-psychotherapeut en diensthoofd systeem- en gezinstherapie aan het Universitair Psychiatrisch Centrum van de K.U.Leuven, campus Kortenberg. Hij is opleider en supervisor in de gezinstherapie in verschillendecentra in binnen- en buitenland.
Prof. dr. Manu Keirse heeft verschillende bestsellers op zijn naam staan. Afscheid van moeder,Als je een prille zwangerschap verliest, Helpen bij verlies en verdriet, Helpen bij ziekte en pijn, Later begint vandaag, Stil verdriet en Van het leven geleerd zijn een aantal boeken van zijn hand.
Verder lezen

Boekenstek uit Goudswaard

zakelijk

Logo Boekenstek

Onze verzendkosten bedragen € 3,50 per bestelling (binnen Nederland). Bij bestellingen boven de € 50,- betaalt u geen verzendkosten. Zie voor meer informatie www.boekenstek.nl.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Dirk de Wachter en Manu Keirse - Wachter, Dirk de en Keirse, Manu-Goed leven met kwetsbaarheid en beperking (nieuw)