Paul Hattaway (red.) - Hattaway, Paul (red.)-Broeder Yun: in vu

Schrijver:
Titel: Hattaway, Paul (red.)-Broeder Yun: in vuur en vlam voor Jezus
ISBN: 9789063535711
Uitgever:
Bijzonderheden: Na het succes van De hemelse man is er nu Broeder Yun: in vuur en vlam, een nieuw boek van broeder Yun, een van de meest toegewijde en dappere kerkleiders in China.  Hij is vervolgd en gemarteld om zijn prediking, maar blijft doorgaan met het ver...
Prijs: € 8,50
Verzendkosten: € 3,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Na het succes van De hemelse man is er nu Broeder Yun: in vuur en vlam, een nieuw boek van broeder Yun, een van de meest toegewijde en dappere kerkleiders in China. 
Hij is vervolgd en gemarteld om zijn prediking, maar blijft doorgaan met het verspreiden van het goede nieuws.
In dit boek deelt broeder Yun zijn lessen over radicaal vertrouwen en discipelschap, zoals dat eens door God bedoeld was. In de levensveranderende lessen brengt hij ons de bijbelse boodschap met voorbeelden uit zijn eigen leven. Hij daagt ons uit om dieper te groeien in geloof en standvastige getuigen te zijn voor Christus.
Broeder Yun laat in dit boek zien hoe God je zo dapper kan maken als een leeuw en je bergen kan laten verzetten.
In onze westerse samenleving hoeven we nauwelijks offers te brengen voor ons geloof, en dat maakt ons vaak tot lauwe christenen. Laat je door broeder Yuns levensverhaal en lessen inspireren om weer in vuur en vlam voor Jezus te staan en Christus met hernieuwde passie te volgen!
Verder lezen

Boekenstek uit Goudswaard

zakelijk

Logo Boekenstek

Onze verzendkosten bedragen € 3,50 per bestelling (binnen Nederland). Bij bestellingen boven de € 50,- betaalt u geen verzendkosten. Zie voor meer informatie www.boekenstek.nl.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Paul Hattaway (red.) - Hattaway, Paul (red.)-Broeder Yun: in vuur en vlam voor Jezus