Maaike van Koert - Koert, Maaike van-Verwachtingsvol haken

Schrijver:
Titel: Koert, Maaike van-Verwachtingsvol haken
ISBN: 9789492500250
Uitgever:
Bijzonderheden: Verwachtingsvol haken van Maaike van Koert, een bijzonder haakboek met 25 creatieve haakprojecten om je eerste moedergevoelens te koesteren.  In dit ultieme boek voor moeders en grootmoeders in spe. Stuk voor stuk allemaal unieke projecten die j...
Prijs: € 10,00
Verzendkosten: € 3,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Verwachtingsvol haken van Maaike van Koert, een bijzonder haakboek met 25 creatieve haakprojecten om je eerste moedergevoelens te koesteren. 
In dit ultieme boek voor moeders en grootmoeders in spe. Stuk voor stuk allemaal unieke projecten die je tijdens je zwangerschap alvast voor je baby maar ook voor jezelf kan maken. Patronen variëren van eerste sokjes tot schattige kleedjes en leuke speeltjes, maar je vindt er ook patronen voor bijvoorbeeld mooie shawls voor moeder en grootmoeder. De projecten zijn zowel geschikt voor de beginnende als meer ervaren hakers. En, als vanzelfsprekend wordt er alleen met natuurlijke materialen gewerkt.
Verwachtingsvol haken is het derde boek van Maaike van Koert. Eerder verschenen Puur Haken en de bestseller Hollands Welgaren (7.500 ex) van haar hand. Maaike is ook bekend van het Crejjtion Kreatieve blog.
Verder lezen

Boekenstek uit Goudswaard

zakelijk

Logo Boekenstek

Onze verzendkosten bedragen € 3,50 per bestelling (binnen Nederland). Bij bestellingen boven de € 50,- betaalt u geen verzendkosten. Zie voor meer informatie www.boekenstek.nl.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Maaike van Koert - Koert, Maaike van-Verwachtingsvol haken