C.H. Spurgeon - Spurgeon, C.H.-Voor iedere avond

Schrijver:
Titel: Spurgeon, C.H.-Voor iedere avond
ISBN: 9789061400028
Uitgever:
Bijzonderheden: Voor iedere avond, Bijbels dagboek van C.H. Spurgeon. In dit dagboek geeft Spurgeon een overdenking voor iedere avond, opnieuw vertaald door P.J. de Gier.  Steeds ondervond hij dat zaken die dienstig werden tot zijn eigen heil niet ongezegend ble...
Prijs: € 10,00
Verzendkosten: € 3,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Voor iedere avond, Bijbels dagboek van C.H. Spurgeon. In dit dagboek geeft Spurgeon een overdenking voor iedere avond, opnieuw vertaald door P.J. de Gier. 
Steeds ondervond hij dat zaken die dienstig werden tot zijn eigen heil niet ongezegend bleven voor anderen. Dankbaar en erkentelijk voor 'ieder hart dat opwaarts wordt gevoerd' is het Spurgeons wens dat de Heere bij duizendtallen vrucht zou geven. De geschiedenis leert ons dat velen door de geschriften van deze begaafde predikant tot geloof zijn gekomen.
Charles Haddon Spurgeon (1834-1892) was singulier begaafd. Reeds op zestienjarige leeftijd verkondigde hij het Evangelie in een eenvoudige boerenwoning. In Londen bracht hij door zijn prediking wekelijks duizenden samen. Altijd predikte hij Christus voor amre zondaren, steeds aandringend op bekering.
Verder lezen

Boekenstek uit Goudswaard

zakelijk

Logo Boekenstek

Onze verzendkosten bedragen € 3,50 per bestelling (binnen Nederland). Bij bestellingen boven de € 50,- betaalt u geen verzendkosten. Zie voor meer informatie www.boekenstek.nl.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

C.H. Spurgeon - Spurgeon, C.H.-Voor iedere avond