Ds. H. Zweistra - Zweistra, Ds. H.-Huisbezoek

Schrijver:
Titel: Zweistra, Ds. H.-Huisbezoek
ISBN: 9789033634284
Uitgever:
Bijzonderheden: Huisbezoek van hart tot hart, een bezoek over huisbezoek door ds. H. Zweistra, emeritus predikant van de Hersteld Hervormde Kerk. Vragen naar de geestelijke welstand van de leden en doopleden in de gemeente. Dat is een onderdeel van het huisbezoek...
Prijs: € 5,00
Verzendkosten: € 3,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Huisbezoek van hart tot hart, een bezoek over huisbezoek door ds. H. Zweistra, emeritus predikant van de Hersteld Hervormde Kerk.
Vragen naar de geestelijke welstand van de leden en doopleden in de gemeente. Dat is een onderdeel van het huisbezoek. Maar het is méér. Huisbezoek is ook ambtelijk onderwijs geven op grond van Schrift en belijdenis, troostwoorden spreken, peilen wat de geestelijke nood is.
Op allerlei praktische aspecten van het huisbezoek gaat ds. Zweistra in. Daarbij heeft hij ook oog voor het huisbezoek aan alleenstaanden, bedroefden, zieken of mensen met een psychische nood.
Verder lezen

Boekenstek uit Goudswaard

zakelijk

Logo Boekenstek

Onze verzendkosten bedragen € 3,50 per bestelling (binnen Nederland). Bij bestellingen boven de € 50,- betaalt u geen verzendkosten. Zie voor meer informatie www.boekenstek.nl.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Ds. H. Zweistra - Zweistra, Ds. H.-Huisbezoek