R. Kothe - Sterrenkunde heel eenvoudig

Schrijver:
Titel: Sterrenkunde heel eenvoudig
ISBN: 9789059562196
Uitgever:
Bijzonderheden: Goed - lichte leessporen
Prijs: € 5,25
Verzendkosten: € 3,75 (binnen Nederland)
Meer info:
Sterrenkunde heel eenvoudig is een onderhoudend en leerzaam boek voor het hele gezin. Kleurenillustraties over 2 bladzijden en korte teksten geven op heldere wijze uitleg bij begrippen als planeten, zwarte gaten en sterrenstelsels. Zo kan de lezer vanuit zijn luie stoel door de ruimte reizen: kleurenfoto’s en sterrenkaarten leiden de lezer steeds langs een ander thema. De eenvoudig te begrijpen teksten zijn in willekeurige volgorde te lezen, bijvoorbeeld over:

-ons zonnestelsel
-sterren en gasnevels
-sterrenstelsels en onze melkweg
-het universum: van oerknal tot oneindigheid
-de sterrenhemel observeren

Vele tips voor sterren kijken en sfeervolle sterrenkaarten maken dit het perfecte boek voor de beginner, om zich te verwonderen over de sterrenhemel, het heelal te ontdekken of om cadeau te doen.
Verder lezen

Zin in Boeken uit Heusden

zakelijk

Logo Zin in Boeken

Als u op 1 van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop. Hier kunt u het boek bestellen door uw gegevens in te vullen en vervolgens met Ideal (of overschrijving vanuit België) betalen. Zin in Boeken Heusden is gespecialiseerd in: Psychologie, Esoterie, Mystiek, Spiritualiteit. Boeken worden verstuurd in bubbeltjes envelop, retour sturen zonder opgave van redenen is altijd mogelijk Onze fysieke winkel is gevestigd in Heusden Vesting en is 6 dagen per week open, óók op zondag. Kom gezellig langs.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.