Kordelaar, N. van - Ik en hoogbegaafdheid / Inzicht in jezelf

Schrijver:
Titel: Ik en hoogbegaafdheid / Inzicht in jezelf
ISBN: 9789085605980
Taal: Nederlands
Uitgever: Niño
Bijzonderheden: als nieuw, niet gebruikt, 2015, 2e druk, 72 pagina's , paperback
Prijs: € 10,00
Verzendkosten: € 3,85 (binnen Nederland)
Meer info:
Ik en hoogbegaafdheid wil kinderen meer inzicht geven in hun hoogbegaafdheid. De meeste hoogbegaafde kinderen ervaren dat ze ‘anders’ zijn en willen meer leren over zichzelf, over de manier waarop hun hoogbegaafdheid tot uiting komt en hoe ze hiermee het best kunnen omgaan. Kennisvergroting in combinatie met tips en oefeningen, helpen om dit inzicht te creëren. Door het werken en lezen in Ik en Hoogbegaafdheid ontdekt het hoogbegaafde kind de sterke kanten en minder fijne kanten bij zichzelf en de invloed van de hoogbegaafdheid op zijn functioneren. Het kind leert nadenken over middelen/materialen/werkwijzen die kunnen worden ingezet om school meer uitdagend te maken en hierover met de leerkracht en ouders te spreken. Onderwerpen die in dit boek aan de orde komen zijn onder andere: theorie over hoogbegaafdheid, interesses, creatief denkvermogen, omgaan met anderen, je ‘anders’ voelen, hoogbegaafdheid op school, perfectionisme, onderpresteren en faalangst. In het boek staan veel voorbeelden waarin hoogbegaafde kinderen zichzelf kunnen herkennen. Dit zal hen helpen zich minder ´anders´ te voelen. Daarnaast is het boek ook een goede kennismaking voor ouders, familieleden, studenten en professionals die meer willen weten over
Verder lezen

Lekker boeken lezen

particulier

Lekker boeken lezen uit Doesburg

Logo Lekker boeken lezen

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Kordelaar, N. van - Ik en hoogbegaafdheid / Inzicht in jezelf

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Lekker boeken lezen

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Lekker boeken lezen
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Lekker boeken lezen een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Lekker boeken lezen vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Lekker boeken lezen kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.