M.F. Delfos - De schoonheid van het verschil

Schrijver:
Titel: De schoonheid van het verschil
ISBN: 9789026518379
Uitgever: Pearson Assessment and Information
Bijzonderheden: Goed - Minimaal de randjes van de kaft.
Prijs: € 7,50
Verzendkosten: € 6,50 (binnen Nederland)
Meer info:
In De schoonheid van het verschil beschrijft Martine Delfos de verschillen tussen mannen en vrouwen. Ze laat zien hoe deze verschillen als tandraderen in elkaar grijpen. Ze geeft geen opsomming van verschillen, maar ze beschrijft hoe de verschillen met elkaar samenhangen en hoe ze vanuit de evolutionaire rol van man en vrouw betekenis hebben. Van daaruit is ook te begrijpen wat de betekenis van deze verschillen in onze huidige tijd is. Delfos is van mening dat het oog hebben voor verschillen noodzakelijk is voor de emancipatie van man en vrouw. Zij stelt dat we moeten emanciperen mét de biologische stroom mee in plaats van tegen de biologische stroom in.

Het boek geeft een diepgaand inzicht in de wijze waarop mannen en vrouwen functioneren en de betekenis daarvan voor het aangaan van relaties. Het boek kan houvast geven in het begrijpen van relaties tussen mannen en vrouwen.
Daarbij ontstaat een diep respect van de eigenheid van mensen en wordt de schoonheid van het verschil duidelijk.

Het boek is bedoeld voor mannen en vrouwen die tot een beter begrip van elkaar willen komen. Aan relatietherapeuten kan het een houvast bieden waardoor zij de beide partners in de relatie tot hun recht kunnen laten komen en in hun waarde kunnen laten.

Dr. Martine F. Delfos is zelfstandig gevestigd psycholoog, therapeut en publicist. Ze heeft verscheidene boeken geschreven op het gebied van de psychologie en psychopathologie.
Verder lezen

Books4Life Tilburg uit Tilburg

zakelijk

Logo Books4Life Tilburg

Books 4 Life exploiteert winkels in tweedehands boeken voor het goede doel, gerund door vrijwilligers. Books 4 Life heeft vestigingen in Amsterdam, Eindhoven, Groningen, Nijmegen, Tilburg en Utrecht. En in Oostenrijk in Graz en Wenen.
Meer informatie vindt u op www.books4lifetilburg.nl. Op deze site staat beschreven welke goede doelen Books 4 Life Tilburg steunt. Ook kunt u er lezen hoe u boeken kunt schenken en kopen en hoe u vrijwilliger of sponsor kunt worden.
e-mailadres: info@books4lifetilburg.nl
telefoon: 013-4663680
bezoekadres winkel:
Gebouw C, Kamer 045
op de Universiteit van Tilburg,
Warandelaan 2,
5037 AB Tilburg
Verder lezen

De verkoper zal binnen 4 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.