Coelho - Zakwoordenboek der Geneeskunde

Schrijver:
Titel: Zakwoordenboek der Geneeskunde
ISBN: 9789062286379
Uitgever:
Bijzonderheden: Goed - lichte gebruikssporen
Prijs: € 4,50
Verzendkosten: € 6,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Al 60 jaar geldt het Zakwoordenboek der Geneeskunde, vaak kortweg de 'Coƫlho' of het 'rode boekje' genoemd, als een betrouwbaar, handzaam en volledig naslagwerk. Het woordenboek bevat maar liefst 33.000 medische termen en een groot aantal afkortingen. Duidelijke en beknopte omschrijvingen volgens voorschriften voor spelling van de medische terminologie.

Inhoud
De volledig herziene 28ste druk is aangepast aan de recente ontwikkelingen in de geneeskunde. De herzieningen hebben met name betrekking op de volgende aspecten:
? De leesbaarheid van vele trefwoordomschrijvingen is verbeterd.
? Een groot aantal bestaande omschrijvingen is geactualiseerd.
? Er zijn veel nieuwe begrippen opgenomen op grond van de actuele ontwikkelingen in de geneeskunde en de biomedische wetenschappen.
? In onbruik geraakte termen, afkortingen en doorverwijzingen zijn geschrapt.

Een ieder die veel te maken heeft met medische terminologie, zoals verpleegkundigen, verzorgenden, apothekersassistenten, artsen, doktersassistenten en paramedici.
Bij vrijwel alle medische, paramedische, farmaceutische, verpleegkundige en verzorgende opleidingen staat dit woordenboek op de boekenlijst. Voor talloze studenten geldt dit naslagwerk als een kleine 'Rode Bijbel', die tijdens de gehele studie een belangrijke leidraad is.
Verder lezen

Books4Life Tilburg uit Tilburg

zakelijk

Logo Books4Life Tilburg

Books 4 Life exploiteert winkels in tweedehands boeken voor het goede doel, gerund door vrijwilligers. Books 4 Life heeft vestigingen in Amsterdam, Eindhoven, Groningen, Nijmegen, Tilburg en Utrecht. En in Oostenrijk in Graz en Wenen.
Meer informatie vindt u op www.books4lifetilburg.nl. Op deze site staat beschreven welke goede doelen Books 4 Life Tilburg steunt. Ook kunt u er lezen hoe u boeken kunt schenken en kopen en hoe u vrijwilliger of sponsor kunt worden.
e-mailadres: info@books4lifetilburg.nl
telefoon: 013-4663680
bezoekadres winkel:
Gebouw C, Kamer 045
op de Universiteit van Tilburg,
Warandelaan 2,
5037 AB Tilburg
Verder lezen

De verkoper zal binnen 4 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Coelho - Zakwoordenboek der Geneeskunde