Agatha Christie - Tien kleine negertjes

Schrijver:
Titel: Tien kleine negertjes
ISBN: 9789024516476
Uitgever: Uitgeverij Luitingh-Sijthoff B.V.
Bijzonderheden: Conditie: Goed
Prijs: € 20,50
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
'Tien kleine negertjes' is een spannende misdaadroman geschreven door de beroemde Britse auteur Agatha Christie. Het boek werd voor het eerst gepubliceerd in 1939 en is sindsdien uitgegroeid tot een klassieker in het detectivegenre.

Het verhaal begint wanneer tien vreemden, die elkaar niet kennen, worden uitgenodigd voor een weekendverblijf op het afgelegen Soldier Island, voor de kust van Devon. De gastheer en gastvrouw zijn echter nergens te bekennen en de tien genodigden worden achtergelaten in het grote landhuis, waar ze al snel ontdekken dat ze allemaal iets gemeen hebben: ze dragen een schuld uit het verleden met zich mee.

Wanneer een mysterieuze grammofoonplaat begint te spelen, worden de gasten geconfronteerd met een beschuldiging van moord. Ze realiseren zich dat ze allemaal betrokken zijn geweest bij de dood van een ander persoon, zij het direct of indirect. In een paniekreactie proberen ze de waarheid te achterhalen en hun onschuld te bewijzen, maar al snel blijkt dat er geen ontsnapping mogelijk is van het eiland.

Terwijl de gasten één voor één sterven op een manier die overeenkomt met het kinderrijmpje 'Tien kleine negertjes', groeit de angst en paranoia onder de overlevenden. Ze verdenken elkaar en proberen te ontdekken wie de moordenaar is, maar de situatie wordt steeds grimmiger en de spanning neemt toe.

Agatha Christie weeft een ingenieus plot waarin de lezer voortdurend wordt misleid en verrast. Elk personage heeft zijn eigen geheimen en motieven, waardoor de lezer voortdurend op het verkeerde been wordt gezet. De schrijfstijl van Christie is meeslepend en de dialogen zijn scherp en intrigerend.

'Tien kleine negertjes' is een boek dat de lezer uitdaagt om mee te denken en te puzzelen. Het is een klassieke whodunit waarin de lezer wordt uitgedaagd om de identiteit van de moordenaar te achterhalen voordat het boek zijn onthullende einde bereikt. Het boek is een meesterwerk in het creëren van een beklemmende sfeer en het opbouwen van suspense.

Met zijn verrassende wendingen en onverwachte ontknoping is 'Tien kleine negertjes' een boek dat de lezer tot het einde toe in zijn greep houdt. Het is een tijdloze klassieker die de tand des tijds heeft doorstaan en nog steeds wordt beschouwd als een van de beste misdaadromans ooit geschreven.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Agatha Christie - Tien kleine negertjes