Willem H. Moojen - Bakboord Uit

Schrijver:
Titel: Bakboord Uit
ISBN: 9789086160525
Uitgever: Lanasta
Bijzonderheden: Conditie: Goed
Prijs: € 21,95
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Bakboord uit, de zeeman vertelt wederom is het derde deel in een reeks boeken waarin het zeemansleven centraal staat. De verhalen nemen u mee terug naar de gloriejaren van de Nederlandse koopvaardij. De tijd nog van conventionele schepen met veel laadgerei en grote bemanningen. Het 499 brt coastertje wat zijn lading ver het binnenland in kon vervoeren was nog een vertrouwd beeld. Containervervoer was net in opkomst en stukgoedlading nog heel normaal. De ligtijden in havens waren veel langer en daardoor ook meer tijd om de wal op te gaan. Kortom een tijd die achter ons ligt maar waar menig zeeman nog met weemoed aan terug denkt.
De zeelui nemen u mee op reizen naar Afrika, Australië, Canada, Noord- en Zuid-Amerika, het verre oosten en dichter bij huis in Europa. Ook het relaas van de ondergang van de Jacob Verolme, varen bij Greenpeace, het varen op een binnenvaarttanker en de noodzaak van een zeemanshuis komen aan de orde. Een mengeling van andere herinneringen completeren het zeer rijk geïllustreerde boek weer tot een waar Nederlands maritiem document.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Willem H. Moojen - Bakboord Uit