Suzanne Vermeer - Bon Bini beach

Schrijver:
Titel: Bon Bini beach
ISBN: 9789400501690
Uitgever: A.W. Bruna Uitgevers
Bijzonderheden: Als nieuw
Prijs: € 2,50
Verzendkosten: € 6,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Twee Nederlandse studentes vieren uitbundig vakantie op de Antillen. Totdat een van het verdwijnt...Lilian en Dominique, twee Nederlandse studentes, gaan vakantie vieren op de Antillen waar de vader van Dominique een huisje heeft. Het belooft een geweldige tijd met veel feesten, luieren en shoppen te worden. Maar niets is minder waar.Op een avond staan er twee mannen voor de deur die naar Dominiques vader vragen. Omdat ze onraad ruikt, doet ze zich voor als een gast. Ze weet niet alles van haar vaders zaken en poeiert de mannen af. Tijdens een heftige avond uitgaan, verliest Dominique haar vriendin uit het oog. Als ze de volgende morgen met een kater wakker wordt, is Lilian nog steeds niet terug. Waarschijnlijk is ze met iemand meegegaan en Dominique wacht het rustig af. Pas als ze s avonds nog steeds niets van Lilian heeft gehoord en alleen maar haar voicemail krijgt, begint Dominique zich echt zorgen te maken. Het lijkt erop dat Lilian is verdwenen
Verder lezen

Books4Life Tilburg uit Tilburg

zakelijk

Logo Books4Life Tilburg

Books 4 Life exploiteert winkels in tweedehands boeken voor het goede doel, gerund door vrijwilligers. Books 4 Life heeft vestigingen in Amsterdam, Eindhoven, Groningen, Nijmegen, Tilburg en Utrecht. En in Oostenrijk in Graz en Wenen.
Meer informatie vindt u op www.books4lifetilburg.nl. Op deze site staat beschreven welke goede doelen Books 4 Life Tilburg steunt. Ook kunt u er lezen hoe u boeken kunt schenken en kopen en hoe u vrijwilliger of sponsor kunt worden.
e-mailadres: info@books4lifetilburg.nl
telefoon: 013-4663680
bezoekadres winkel:
Gebouw C, Kamer 045
op de Universiteit van Tilburg,
Warandelaan 2,
5037 AB Tilburg
Verder lezen

De verkoper zal binnen 4 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Suzanne Vermeer - Bon Bini beach