Astrid Lindgren, Ilon Wikland (illustraties) - RONJA DE ROVERSD

Schrijver:
Titel: RONJA DE ROVERSDOCHTER
ISBN: 9789021607443
Uitgever: Uitgeverij Ploegsma B.V.
Bijzonderheden: Conditie: Als nieuw
Prijs: € 23,45
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Ronja de Roversdochter is een avontuurlijk en spannend kinderboek geschreven door Astrid Lindgren, met prachtige illustraties van Ilon Wikland. Het verhaal speelt zich af in een magisch en mysterieus bos, waarin de jonge Ronja opgroeit.

Ronja is de dochter van roverhoofdman Mattis, de leider van een roversbende die in een burcht in het bos woont. Ze is een stoer en onverschrokken meisje, dat geniet van haar vrijheid en avonturen. Op een dag ontmoet ze Birk, de zoon van een rivaliserende roversbende. Ondanks de vijandigheid tussen hun families, ontstaat er een bijzondere vriendschap tussen Ronja en Birk.

Samen beleven ze allerlei avonturen in het bos, waarbij ze de geheimen van de natuur ontdekken en de strijd aangaan met gevaarlijke wezens. Ze trotseren de gevaren van het bos, zoals wilde dieren en boze geesten, en leren omgaan met tegenslagen en angsten. Ronja en Birk bewijzen dat vriendschap sterker is dan haat en dat ze meer gemeen hebben dan ze ooit hadden gedacht.

Het boek behandelt thema's als vriendschap, familiebanden, moed en het ontdekken van je eigen identiteit. Ronja is een inspirerend personage dat laat zien dat meisjes net zo dapper en avontuurlijk kunnen zijn als jongens. Ze is een rolmodel voor jonge lezers en moedigt hen aan om hun eigen pad te volgen en hun angsten te overwinnen.

De schrijfstijl van Astrid Lindgren is levendig en meeslepend, waardoor de lezers zich gemakkelijk kunnen identificeren met de personages en zich laten meeslepen in het verhaal. De prachtige illustraties van Ilon Wikland brengen het bos en de personages tot leven, waardoor de lezers zich helemaal kunnen onderdompelen in de magische wereld van Ronja de Roversdochter.

Ronja de Roversdochter is een tijdloos verhaal dat jong en oud zal aanspreken. Het boek laat zien dat vriendschap en liefde sterker zijn dan haat en dat moed en doorzettingsvermogen belangrijke eigenschappen zijn om je dromen waar te maken. Het is een boek dat de verbeelding prikkelt en de lezers meeneemt op een avontuurlijke reis door het betoverende bos.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Astrid Lindgren, Ilon Wikland (illustraties) - RONJA DE ROVERSDOCHTER