Liz Lark - Yoga

Schrijver:
Titel: Yoga
ISBN: 9789061139904
Uitgever: Icob Bv
Bijzonderheden: Conditie: Goed
Prijs: € 4,75
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Yoga voedt zowel het lichaam als de geest, omdat het de soepelheid vergroot, kracht en evenwicht opbouwt, en door een goede ademhaling spanning vermindert. Beginners kunnen eenvoudig starten met een reeks lichte basisoefeningen. Je krijgt asana's die je 'doen ontwaken', je helpen in de juiste houding te staan en te zitten. Na afloop van de oefeningen voel je je geheel verfrist.
Koester jezelf met yoga om je beter te voelen, er goe uit te zien en heerlijk ontspannen te raken. Bij iedere houding zie je alle details van de lichaamsbeweging van het begin tot het eind. Je leert zelfs wanneer je moet in- en uitademen, zodat je precies weet wat je moet doen en wanneer. Of het nu gaat om een verhoogde vitaliteit, een helderder inzicht of meer welzijn, je zult bemerken hoeveel baat je bij yoga ondervindt.
Flow motion is een baanbrekende techniek, de nieuwste instructiemethode voor een sport, fitnessmethode, dans of welke fysieke activiteit dan ook. Tenzij er een privé-leraar naast je staat, kan het nooit beter gaan dan met deze revolutionaire gidsen. Stel je voor: stroboscopische foto's op panoramaformaat - vervaardigd met de modernste digitale technieken - die hele bewegingsreeksen weergeven, met de nadruk op de belangrijkste stadia... Alsof je naar een videoband kijkt. Onder de foto's geven de bijschriften nog meer aanwijzingen. Dit system is werkelijk uniek!
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Liz Lark - Yoga