Guepin, J.P. - De fantastische reis

Schrijver:
Titel: De fantastische reis
ISBN: 9789038826752
Taal: Nederlands
Uitgever: Nijgh & Van Ditmar
Bijzonderheden: 1996, paperback met flappen, gebruikssporen, goed exemplaar
Prijs: € 8,95
Verzendkosten: € 4,20 (binnen Nederland)
Meer info:
Tjerk van der Linden houdt het voor gezien in Hindeloopen en gaat er met zijn broer Jaap vandoor. De zwerftocht voert hen naar Parijs, stad van de bohémiens. Als Jaap verongelukt, reist Tjerk alleen verder, naar Canada. Op weg naar een volgend reisdoel drijft een storm op zee hem naar Vuurland, waar hij aan de koning van Patagonië zijn bizarre avonturen vertelt. Maar die vindt het maar een burgerlijke geschiedenis. Pas op de terugreis krijgt het verhaal zijn ware mythische dimensie. Magie, perverse idylle, angstdromen en visioenen vinden ten slotte hun climax in een apocalyptische ondergang van de wereld.

In De fantastische reis maakt J.P. Guépin van een ogenschijnlijk eenvoudige geschiedenis een reisverhaal van uitsluitend hoogtepunten, en Arthur Kempenaar voorzag dit op eigenzinnige wijze van spannende, monumentale en ontroerende beelden.
Verder lezen

Ann d'er Winkel

zakelijk

Ann d'er Winkel uit Driebergen-Rijsenburg

Logo Ann d'er Winkel

De getoonde portokosten bij het boek zijn de portokosten per bestelling in Nederland voor thuisbezorging. Bestellingen worden, na betaling, verstuurd tijdens openingsdagen. Portokosten worden per bestelling gerekend en niet per boek. Ophalen in Driebergen is ook mogelijk (graag vermelden bij bestellen) Retourkosten voor koper. Kijk bij www.annderwinkel.nl voor meer informatie.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Guepin, J.P. - De fantastische reis