Hugo Claus - Het jaar van de kreeft

Schrijver:
Titel: Het jaar van de kreeft
ISBN: 5413662905043
Uitgever:
Bijzonderheden: Conditie: Als nieuw
Prijs: € 10,80
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Het boek 'Het jaar van de kreeft' is een roman geschreven door de Belgische auteur Hugo Claus. Het verhaal speelt zich af in de jaren 1960 en volgt de intense en tumultueuze relatie tussen de hoofdpersonages, de actrice Andrea en de journalist Walter.

Andrea is een bekende en succesvolle actrice, die haar carrière heeft opgebouwd in de theaterwereld. Ze is een aantrekkelijke vrouw met een sterke persoonlijkheid en een onafhankelijke geest. Walter is een journalist die gefascineerd raakt door Andrea en haar wereld. Hij is getrouwd en heeft kinderen, maar voelt zich aangetrokken tot de mysterieuze en intrigerende Andrea.

Het verhaal begint wanneer Walter Andrea ontmoet tijdens een theaterstuk waarin zij de hoofdrol speelt. Ze voelen zich onmiddellijk tot elkaar aangetrokken en beginnen een gepassioneerde affaire. Hun relatie is echter allesbehalve gemakkelijk. Ze worden geconfronteerd met jaloezie, onzekerheid en de druk van hun eigen levens. Andrea is een complexe vrouw met een onvoorspelbaar karakter, terwijl Walter worstelt met zijn eigen gevoelens van schuld en verantwoordelijkheid.

Gedurende het boek worden de lezers meegenomen in de emotionele achtbaan van de relatie tussen Andrea en Walter. Ze ervaren de hoogte- en dieptepunten van hun liefde, de momenten van intense passie en de bittere conflicten. Het boek onderzoekt de complexiteit van menselijke relaties en de fragiliteit van liefde.

Claus weet de lezers te betoveren met zijn meeslepende schrijfstijl en zijn vermogen om de diepste emoties van zijn personages tot leven te brengen. Hij beschrijft de innerlijke strijd van Andrea en Walter op een indringende manier, waardoor de lezers zich kunnen identificeren met hun worstelingen en verlangens.

'Het jaar van de kreeft' is een boek dat de lezers meesleept in een intense en emotionele reis. Het is een verhaal over liefde, verlangen en de complexiteit van menselijke relaties. Claus weet op meesterlijke wijze de diepste emoties van zijn personages te verkennen en de lezers te raken met zijn krachtige en poëtische schrijfstijl. Het boek is een klassieker in de Nederlandstalige literatuur en een must-read voor liefhebbers van diepgaande romans.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Hugo Claus - Het jaar van de kreeft